zaterdag 5 mei 2012

Vrouw zag tijdens videochat op Skype hoe haar man stierf in Uruzgan

De echtgenote van een legerkapitein uit de Verenigde Staten, die afgelopen week in de Zuid-Afghaanse provincie Uruzgan stierf, heeft haar man tijdens een regelmatige chat met hem per video zien sterven.

Dat bericht zaterdag de Amerikaanse nieuwszender CNN. Kapitein Bruce Kevin Clark, een verpleegkundige, bevond zich in Tarin Kowt toen hij maandag overleed tijdens een sessie op Skype met zijn echtgenote die in Amerika was.

Een woordvoerder van het Amerikaanse leger zegt dat de doodsoorzaak van Clark nog niet is vastgesteld, en dat hij zich "versprak" toen hij vrijdag verklaarde dat gedacht wordt aan een natuurlijke dood.

De familie van Clark zei in een verklaring dat ze hoopten op “een wonder” nadat zijn vrouw zag wat er eerder deze week met hem gebeurde, maar “het mocht niet zo zijn”. De familie geeft verder geen details over wat er plaatsvond.

"Ondanks dat de omstandigheden onvoorstelbaar waren, is de vrouw van Bruce en zijn verdere familie voor altijd dankbaar dat hij en zijn vrouw samen waren in zijn laatste momenten," zo zeiden vrijdag de vrouw van Bruce en familie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten