zaterdag 14 april 2012

Video nieuwe lichting Afghan Local Police in Mehtarlam in Laghman

Het Regionale Trainingscentrum in Mehtarlam, de hoofdstad van de Oost-Afghaanse provincie Laghman, heeft de eerste klas van leden van de Afghan Local Police (ALP) afgeleverd.

Een militair van het Amerikaanse leger zegt bij de video dat door de geschiedenis heen Afghanistan omhoog wordt gedreven vanaf het dorpsniveau.

“Daarom speelt de Afghan Local Police die gebaseerd is op het dorp zo’n belangrijke rol in het beveiligen van Afghanistan.”

Korporaal van de mariniers Tia Nagle introduceert een aantal van de nieuwe agenten die hun diploma hebben gehaald aan het Regionaal Trainingscentrum in Mehtarlam. De video werd op 13 april 2012 gepubliceerd.

Het bijschrift bij de video luidt: "Throughout history, Afghanistan has been driven from the village level up. That's why the community-based Afghan Local Police is such an important part in securing Afghanistan. Marine Cpl. Tia Nagle introduces us to some of the newest graduates. Includes sound bites from Sgt. 1st Class Brett Stuart, ALP NCOIC, 489th Civil Affairs Battalion."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten